is uw serre aan vervanging toe?

We signaleren helaas nog te vaak dat mensen bij een eerdere aankoop hebben gekozen voor de prijs waarbij nu de kwaliteit tegenvalt. ‘Had ik maar een ventilatierooster genomen, had ik maar een geïsoleerde overkapping gekozen, dan kon ik in de winter ook in de serre zitten, had ik maar beter over mijn verlichting nagedacht.’ Had ik maar.. en was ik maar…

BEGIN TIJDIG MET RESEARCH
De grijze maanden zijn de ideaal om te gebruiken voor research en eens goed na te denken over jouw (nieuwe) serre of terrasoplossing. Wij weten dat dit een grote investering is en je wilt hiervoor de juiste beslissing nemen. Die beslissing kun je alleen maken met goed advies. Goed advies kan soms ook tegenvallen; erachter komen dat niet alles geschikt is om wens en doel van de nieuwe extra ruimte te realiseren. Intexstore denkt met je mee van tekening tot bouw.

INTEXSTORE BESPREEKT ALLES
Heb je al wat in je hoofd of ben je nog oriënterend? Zorg voor een goede voorbereiding en laat ons u helpen!

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van de mooiste projecten, exclusieve winacties, open dagen en meer? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Driebanweg 31

1607 ML Hem

T   (0228) 54 34 01

info@intexstore.nl

bereikbaar

Ma – vr 8.00 tot 17.00 uur

Let op: Showroombezoek,

Advies & Offerte alleen op afspraak